Deva Boys opent finaleronde met duidelijke winst op Flamingo

Deva Boys heeft de finaleronde van het 8ste SVB/Integra Port Services Lidbondentoernooi geopend met een 4-0 overwinning op Flamingo in Coronie. De ploeg van Flamingo was tot deze wedstrijd 100% ongeslagen in dit toernooi. In het Letitia Vriesdestadion dacht de semikampioen van de Meerzorg Sportbond (MSB) er anders over. Miquel Fikki scoorde in de eerste helft twee doelpunten. Na rust maakten Guilliano Doornkamp en Jerry Boldewijn de 4-0 compleet. Deva Boys-penningmeester Navin Sardjoe zegt dat de motivatie binnen de ploeg alleen maar sterker wordt. ‘Nu we een ongeslagen ploeg hebben verslagen, willen de jongens meer en meer hebben.’ In poule K werd er ook op Domburg gespeeld. Paranam nam het op tegen Sunny Point en won met 3-1. In poule L speelden Jong Rambaan en Tamansarie 1-1 gelijk op Lelydorp.
 

De stand in poule K
# Team

W

P

V

T

1 Deva Boys

1

3

4

0

2 Paranam

1

3

3

1

3 De Rest

0

0

0

0

4 Sunny Point

1

0

1

3

5 Flamingo

1

0

0

4

 

error: Kopiëren mag niet!