SCVU tweede finalist SBA play-offs

LOGO-SBADe ploeg van SCVU speelt de finale van de herenhoofdklasse play-offs van de Surinaamse Basketbalassociatie (SBA) tegen De Schakel. Game 3 van de beslissende halve finale game tegen Yellow Birds won SCVU met 59-51. De ruststand was 28-22 in het voordeel van Yellow Birds. In de tweede helft speelde Yellow Birds slecht. Ze had geen echte point-guard die ze kon leiden, waardoor er teveel en onnodig balverlies werd geleden. De enige speler die iets probeerde was Romero Linger, maar daar hij geen ondersteuning kreeg van de andere spelers (behalve Cheraldo Beverdijk), begon frustraties parten bij hem te spelen. Hij werd op een gegeven moment gediskwalificeerd met nog 4 minuten te spelen. Hierna trapte hij een stoel weg. Bij SCVU brachten onder andere Oscar Patterson en Cherin Lachman de ommekeer in de derde en vierde quarter door belangrijke punten te scoren. Game 1 van de finale wordt gespeeld op zondag.

error: Kopiëren mag niet!