Gewapende beroving Kokrikilaan

Twee gemaskerde criminelen hebben en roofoverval gepleegd in een woning aan de Kokrikilaan. Rond 07.15 uur werd de heer des huizes overrompeld door een gemaskerde en gewapende man. Kort hierna is de tweede  rover van de achterzijde van het perceel gekomen. De man was op het moment van de beroving op het erf. Hij was bezig in zijn voertuig. De rovers hebben de man naar binnen gebracht en hem met twee riemen vastgebonden in de toiletruimte. Ook werd zijn mond met een onderbroek gepropt. De daders hebben de woning overhoop gehaald. Er werden SRD 500, US$ 100 en Euro 50 en een halsketting buitgemaakt. Ook een jachtgeweer van de benadeelde is meegenomen. De daders zijn gevlucht in het voertuig, een Toyota Caldina, toebehorende aan de benadeelde. De politie van Houttuin kreeg de melding rond 08.00 uur binnen. Terwijl zij nog bezig was met het onderzoek, kregen zij een melding en wel dat de Toyota Caldina aan de De Nieuwe Grondweg onbeheerd is aangetroffen. Ook het jachtgeweer is in het voertuig terug gevonden. De benadeelde is in het bezit van een wapenvergunning. De majoor van politie, Humphrey Wangsantana, bevestigt dit geval aan Dagblad Suriname. Volgens Wangsantana heeft het slachtoffer geen letsels opgelopen.
Saskia Bandhan  

error: Kopiëren mag niet!