Situatie brug Saramaccakanaal verslechterd

Situatie brug Saramaccakanaal verslechterdDe verkeerspolitie zal vanaf heden het verkeer over het Saramaccakanaal vanuit zowel de noordelijke als de zuidelijke richting leiden. De brug kan het gewicht dat dagelijks er overheen rijdt, niet meer aan. Op gezette tijden zal de politie aanwezig zijn om het verkeer over deze brug in twee banen te leiden. Indien de politie niet aanwezig is, worden weggebruikers gevraagd zich te houden aan de geplaatste verkeersborden. Er mag geenszins sprake zijn van driebanenverkeer over deze brug. In afwachting op de nodige maatregelen en werkzaamheden die door OW zullen worden uitgevoerd, wordt een dringend beroep gedaan op weggebruikers om de aanwijzingen van de politie en verkeersborden stipt op te volgen.

error: Kopiëren mag niet!