Jai-Hind en JVV B zo goed als gepromoveerd naar Eersteklasse

De ploegen van Jai-Hind’12 en JVV B zijn zo goed als zeker van promotie naar de Eersteklasse van de Meerzorg Sportbond (MSB). In de finaleronde van de Tweedeklasse boekten ze afgelopen zondag hun derde overwinning op rij. Jai-Hind, onder leiding van voorzitter Edo Sewnarain, won met 2-1 van Happy Boys, na een 0-0 ruststand. Raoul Davis en Emiliano Milano scoorden voor de ploeg van Meerzorg. Volgens Sewnarain heeft hij de supporters beloofd om de ploeg terug naar de gloriejaren te brengen. JVV B won met 3-0 van Nisaan. Na 3 partijen hebben ze elk 9 punten. Tamansarie B won met 6-1 van Naw Jawaan B. Nisaan, Tamansarie B en Happy Boys hebben er elk 3 punten. Naw Jawaan B heeft er geen punt.

Programma zondag 26 mei
14.00 uur Jai-Hind – Naw Jawaan B
15.45 uur JVV B – Tamansarie B
17.30 uur Happy Boys – Nisaan

error: Kopiëren mag niet!