Dansshow Moira Morroy geslaagd

Dansshow Moira Morroy geslaagd‘Daverend’, zegt Evita Verwey nog nagenietend. ‘Fantastisch’, zegt Olivia Goedschalk, terwijl Sandra Issa de show van Moira Morroy’s Movement Studio kortweg ‘geweldig’ vond. Na afloop leek een ieder tevreden. De dansers van de dansschool zetten een waar dansspektakel neer. De school bewees die avond dat zij niet zomaar al 10 jaar aan de weg timmert. Het optreden werd daarom ook ‘Moving 10 years through the joy of dance’ genoemd.
Er stond zeven uur namiddag op de kaart. Tegen die tijd gingen de gordijnen van theater Thalia die vrijdagavond dan ook open. Het eerste optreden bewees direct de klasse van de dansschool. Daarna ging alles in een sneltrein. De ene groep na de andere stormde in een fascinerend tempo het podium op om te tonen hoe geweldig ze kunnen dansen. Wie of welke groep danste beter? Allemaal!
Kritiek
Je kunt heel moeilijk kritiek leveren op zo een spektakel. Maar toch enkele kleine puntjes. De danspasjes waren afgemeten en goed, alleen liet de synchronisatie af en toe te wensen over. Je zag dan de ‘zoekende ogen’. En hoewel de belichting prima was, kon de belichter aan het eind van elk optreden nog een halve seconde langer blijven schijnen op de dansers. Vaak eindigt een optreden in een bijzondere pose. Maar als het licht snel uitgaat, mis je dat.

error: Kopiëren mag niet!