Hindi-Pop Finale nu op 31 mei in NIS

De voor 24 mei geplande Hindi-Pop finale welke in het Flamboyant Park zou worden gehouden, is nu definitief verschoven naar vrijdag 31 mei 2013. De finale zal nu worden gehouden in de Anthony Nesty Sporthal. De Nesty-hal zou aanvankelijk vanaf begin april 2013 voor enkele maanden sluiten in verband met renovatie werkzaamheden, maar doordat de renovatie nog steeds niet is aangevangen is 31 mei beschikbaar gesteld door de directie van NIS. Dit contest wordt gehouden in het kader van de viering van 140 jaar Hindustaanse Immigratie in Suriname en zal daarom, met medewerking van enkele potentiële sponsoren, geheel gratis toegankelijk zijn voor een ieder. Er zijn nu 12 composities uitgekozen voor de  finaleronde. De bedoeling van deze allereerste Hindi-Pop Finale is om de creativiteit onder de Surinaams – Hindustaanse artiesten te helpen bevorderen. Initiatiefnemers, Dinesh Malhoe en Riaz Ahmadali, zijn al ruim 1,5 jaar bezig met de voorbereidingen. De Bollywood zanger Babul Supriyo en de bekende zanger Shahied Wagidhosain uit Nederland zullen ook zitting nemen in de jury.

error: Kopiëren mag niet!