Drugsverdachte Prasant J. aangehouden

De 40-jarige Prasant J. en de 30-jarige Ameet H. zijn op donderdag 16 mei door de Anti Narcotica Brigade aangehouden en in verzekering gesteld. In een woning van de verdachte Prasant aan de Magentaweg zijn aangetroffen en in beslag genomen 6 pakken cocaïne in pasta vorm met een totaalgewicht van 540 gram, Euro 4000, SRD 1800, 1 five shooter jachtgeweer, 1 enkelloops jachtgeweeer, 1 vuist vuurwapen en verpakkingsmateriaal. Vervolgens is een inval gepleegd in een andere woning van Prasant en wel aan de Leidingen. In die woning is aangetroffen en in beslag genomen 1300 gram cocaïne anderhalve liter vloeibare cocaïne, 63 gram cocaïne in kleine pakjes en verpakkingsmateriaal. Er zijn ook twee voertuigen in beslag genomen. Prasant wordt in deze gezien als de hoofdverdachte.

error: Kopiëren mag niet!