Heli crasht in goudwinningsnederzetting in Benzdorp

Een helicopter is vanmiddag omstreeks een uur in de middag neergestort in de omgeving van de goudwinningsnederzetting Boewese te Benzdorp. De helicopter behoort volgens politiewoordvoerder, inspecteur Humphrey Naarden aan Nana Resources of verrichtte werkzaamheden voor dit bedrijf. De piloot heeft een vermoedelijke beenfractuur opgelopen. Hij is voor medische behandeling vervoerd naar het ziekenhuis te Maripasula. Naarden geeft aan dat er tot op dit moment geen informatie beschikbaar is over andere slachtoffers. De politie van Sipaliwini heeft de zaak in onderzoek. Volgens informatie was de helicopter belast met het vervoeren van goud. De helicopter staat niet geregistreerd in Suriname en is afkomstig uit Frans-Guyana.

error: Kopiëren mag niet!