Atlético wint bekerfinale van Real Madrid

1368827300_extras_albumes_1Atlético Madrid heeft de Spaanse beker gewonnen na een meeslepende finale tegen aartsrivaal Real Madrid. Na 90 minuten waren beide rivalen in evenwicht. Miranda kopte na 99 minuten binnen: 1-2. Het was de eerste overwinning van Atlético op Real sinds 1999. Cristiano Ronaldo opende in het eigen Estadio Santiago Bernabéu na een kwartier de score voor de ‘Koninklijke’. Diego Costa trok de stand na 35 minuten weer gelijk, na knap voorbereidend werk van Radamel Falcao. José Mourinho, de flamboyante en bekritiseerde coach van Real Madrid, werd een kwartier voor tijd naar de tribune gestuurd. De Portugees ging langs de lijn tekeer tegen de arbitrage en moest vervolgens vertrekken. Zijn ploeg raakte tijdens de reguliere speeltijd liefst drie keer de paal. In de verlenging moest ook Ronaldo, die al eerder rood had kunnen krijgen, van het veld.

error: Kopiëren mag niet!