Basketbal play-offs terug in Anthony Nesty Sporthal


De play-offs van de Surinaamse Basketbalassociatie (SBA) worden dit jaar wederom in de Anthony Nesty Sporthal afgewerkt. Deze stap was nodig omdat de Ismay van Wilgen Sporthal de enorme toestroom van publiek niet meer aankon. Enkele jaren geleden werden de play-offs al gespeeld in de Nesty Sporthal, maar door geringe publieke belangstelling was de Ismay van Wilgen Sporthal voldoende om de mensen te herbergen. Door de enorme opleving van deze sport in de afgelopen 2 jaar, wijkt de SBA onder leiding van Dilip Sardjoe weer naar NIS. Zondag worden de play-offs in zowel de Damesklasse als de Herenhoofdklasse gespeeld. Om 17.00 uur krijgen we in de Damesklasse de game 1 tussen SCVU en Yellow Birds. Deze best of 3 serie is meteen de finale. In de Herenhoofdklasse speelt men in de halve finale, ook een best of 3 serie. SCVU kruist om 19.00 uur de degens tegen Yellow Birds, de finale van vorig jaar. Daarna om 21.00 uur komt CLD uit tegen De Schakel. De game 2 van de Herenhoofdklasse worden dinsdag gespeeld.   


 

error: Kopiëren mag niet!