Narco houdt verdachten aan

De Anti Narcoticabrigade van het Korps Politie Suriname heeft tijdens invallen 3 verdachten aangehouden. De 27-jarige T.B. is op 9 mei op een verkooplocatie op de Martin Luther Kingweg en de Latourweg aangehouden. Op hem werd aangetroffen 95 gram marihuana en 22 gram hasj, verdeeld in kleine verpakkingen en een geldsbedrag van SRD 130.
Aan de Drambrandersgracht werd eveneens op 9 mei de 48 jarige B.B. aangehouden. Hij had eveneens een aantal marihuana bolletjes bij zich met een gewicht van 140 gram.
In een woning te Hannaslust is op dinsdag 14 mei omstreeks 20.00 uur de 36-jarige R.K. aangehouden. Op hem werd aangetroffen 293 gram cocaine, 28 gram heroine en 18 gram marihuana en een groot geldsbedrag in Surinaamse Dollar. Hangende het onderzoek is de drugs en de geldsbedragen in beslag genomen en is het drietal in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!