Christoforus Internatensporttoernooi 2013

5 InternatenOp 2 maart 2013 zijn de stagiaires Ayize Soekhai, Carin Helsloot, Astrid Kleijweg, Charlene van Hoorde, Liesbet van Hijfte, Nikki Spelt en Jasper Coffernils van het Christoforus Internaat van start gegaan met het internatensporttoernooi. Dit sporttoernooi heeft meerdere weekenden in beslag genomen. Het bestond uit een voorronde, de halve finale en de  finale. Alle wedstrijden vonden plaats op het sportveld van het Christoforus internaat. Op zondag 5 mei was de finale van het slagbal- en voetbaltoernooi.
De volgende internaten namen het tegen elkaar op: Rebecca Smeltz – Sis Watama (slagbal) en VOS Internaat– Elizabethshof (voetbal). Alle participerende internaten Sis Watama, Rebecca Scheltz, VOS-Meisjes, Christoforus-Meisjes, Zaailand, Elizabethshof, VOS-Jongens en Christoforus-Jongens kregen als prijs een sportpakket mee, gesponsord door het Bureau Forum NGO’s (BFN). Het BFN heeft voorheen toernooien georganiseerd tussen verschillende wijken. Het doel van de BFN sporttoernooien is om de sport te stimuleren onder de jongeren. Het BFN had nog sportmateriaal over en heeft dit geschonken aan het Christoforus Internatensporttoernooi.  De uitreiking van de 1ste en 2de prijs werd gedaan  door  de heer Romalho, de directeur van het Christoforus Internaat. De 2de prijs slagbal is gegaan naar Sis Watama en de 1ste prijs naar Rebecca Smeltz. De 2de prijs voetbal is gegaan naar Elizabethshof en de 1ste prijs naar het VOS Internaat.

error: Kopiëren mag niet!