6-jarige beschuldigt stiefvader van ontucht

Ronny K. wordt verdacht van het plegen van een zedenmisdrijf. Kantonrechter Robby Praag hoorde gisteren de moeder van het 6-jarig meisje. De moeder verklaarde dat Ronny de stiefvader is. Op een dag stuurde de moeder haar dochter om te gaan douchen. Het meisje hield haar moeder voor dat zij pijnen had aan haar geslachtsdeel. De moeder schonk er  geen aandacht aan en stuurde het meisje naar school. Na school werd het meisje ondervraagd en ze zou toen aan haar moeder verteld hebben dat papa Ronny haar op het bankstel had betast.
Er zijn ook onregelmatigheden geconstateerd door de behandelende arts. De moeder verbleef met de man omdat zij geen onderdak had. Het slachtoffer is gebracht naar de Stichting voor het Kind. De kantonrechter hoorde het meisje in de raadkamer. De advocaat van Ronny, Hedley Derby, vroeg de moeder of zij het meisje geïnstrueerd had. Volgens een tante van het meisje is het meisje door de moeder geïnstrueerd. Op 22 mei worden er nog meer getuigen gehoord. Ronny is eerder op vrije voeten gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!