2-daagse workshop over internationale handelsmaatregelen

In februari 2013 heeft de lancering van het project “Developing a national implementation plan for the trade facilitation measures” plaatsgevonden. Dit project wordt door het ministerie van Handel en Industrie in samenwerking met de “United Nations Conference on Trade and Development (Unctad) uitgevoerd en wel in de periode 19 februari tot 31 mei 2013.
In dit kader heeft de nationale consultant, ing. Winston Ramautarsing, gesprekken en interviews gehad met diverse stakeholders. De verkregen informatie moet       leiden tot het rapport “National Plan for the Implementation of the future WTO trade facilitation agreement”. Het is de bedoeling dat er gediscussieerd zal worden over de status en acties die de nationale consultant heeft vastgelegd en het bevestigen van de gedane voorstellen. In verband met het bovenstaande zal er een 2-daagse workshop worden gehouden op 16 en 17 mei 2013 in Hotel Torarica.

error: Kopiëren mag niet!