Suriname Yellow Pages doneert taarten aan kinderen Ancilea Burgosschool

Suriname Yellow Pages viert dit jaar haar 15de jaardag. In verband hiermee hebben zij gemeend dit jaar op enkele momenten iets terug te geven aan de gemeenschap. Gisteren heeft Priscilla Naarden-Jap A Joe, manager van Suriname Yellow Pages, namens het bedrijf 26 taarten gedoneerd aan de kinderen van de Ancilea Burgosschool. Deze taarten zijn aan 26 speciale leerlingen gegeven die hun moeder morgen met moederdag kunenn verwennen. De taarten zijn gekocht bij de Lions Club Paramaribo- Noord, die op deze manier fundraisen om andere moeders ook te verwennen. Fernandes Bakkerij heeft op zcih genomen om de taarten te maken en te distribueren. De keus is gevallen op deze school, omdat zij een goede naam hebben bij het ministerie van Onderwijs, zegt Naarden. Wij willen als bedrijf deze kinderen toch een leuke dag bieden samen met hun moeders.

error: Kopiëren mag niet!