Leo Club Paramaribo Ready bezorgt leerkrachten een gezellige dag

De Leo Club Paramaribo Ready heeft op zaterdag 4 mei j.l een moederdagproject met als thema ‘A teacher is a mother of many” georganiseerd voor leerkrachten die een bijzondere rol vervuld hebben voor hun leerlingen. Zij worden als een moederfiguur gezien.
Het ging om een fundspendingsproject waarbij 50 leerkrachten vergast werden op optredens van verschillende Surinaamse artiesten. De MC van de avond was Wendy Castillion, tevens ex leo van de club. Zij opende de avond, waarna de chairperson, Jessica Ravenberg, de moeders heeft verwelkomd met het lied: mama en daarna in het kort vertelde wat het doel van deze avond was. Ook de Leo president, Olson Morrisson kwam aan het woord en gaf een korte uitleg over de Leo club.
Tijdens de show kregen de moeders heerlijke snacks en drank toegediend door de Leos van de club. Ook  kwamen enkelen van hen in aanmerking  voor leuke prijsjes die beschikbaar zijn gesteld door enkele bedrijven. Aan het eind van de avond ontvingen alle leerkrachten een certificaat en een roos en werden zij met een warme brasa bedankt voor hun bewezen diensten in het Surinaams onderwijs. De show werd officieel afgesloten met het lied to sir with love.
Met een zeer voldaan gevoel gingen de leerkrachten naar huis, tevreden met de appreciation en dankbaar voor de verwennerij.Voor hen is deze dag een aangename herinnering en is een herhaling zeker welkom.
Leo Club Paramaribo Ready is er voor de gemeenschap en zal zeker ervoor zorgen dat andere groepen ook aan de beurt komen tijdens soort gelijke projecten.
 
 

error: Kopiëren mag niet!