Peuterschool Papegaaitjes viert Moederdag met Huize Albertine

Peuterschool  Papegaaitjes viert moederdag met Huize AlbertinePeuterschool Papegaaitjes heeft gistermorgen de moeders van Huize Albertine in de bloemetjes gezet. Sherida Doorstam, directrice van Huize Albertine, zegt dat zij in verband met moederag op zondag 12 mei , een moederdagviering hebben georganiseerd. Ze heeft 60 moeders van Huize Albertine verwend met soep, fruit en een pakket. De moeders konden genieten van de muziek van Profosoe. Doorstam zegt dat ze deze dag heeft kunnen  organiseren met gelden die ze heeft opgehaald van de ouders van de kleuters en uit de kas van de school. ‘Elk jaar weer probeer ik met Moederdag een bejaardentehuis te gedenken. Deze vrouwen zijn ook moeders en verdienen een leuke dag’, zegt Doorstam. Samen met de kleuters van Papegaaitjes en de moeders van Huize Albertine werd het een gezellige moederdagviering. (Foto:Regillio Derby)

error: Kopiëren mag niet!