Yaadgaar Orchestra brengt Moederdag DVD uit

Yaadgaar Orchestra heeft in verband met Moederdag een DVD uitgebracht, die vanaf donderdag 9 mei verkrijgbaar is bij Satish Music Center. Het betreft een DVD van het zeer geslaagde Moederdagconcert van 2012. De reden is dat de muziekgroep, die onder leiding staat van Riaz Ahmadali, dit jaar haar jaarlijkse Moederdagconcert niet zal presenteren vanwege de vele activiteiten die reeds gaande zijn in het kader van 140 jaar Hindoestaanse immigratie. Met de uitgave van deze DVD heeft men gemeend tegemoet te komen aan de wensen van de vele fans, die reeds vanaf begin van 2013 hebben aangegeven uit te kijken naar het Moederdagconcert van dit jaar.
Op de DVD zijn 27 nummers te horen en te zien, gezongen door Omperkash Hira, Ramnarain Sewram, Sharda Doekhie, Fariz Barsatie, Akash Poeran, Indira Jadoenathmisier, Prashant Ramjatan, Avishka Jhinkoe, Viresh Oedietram, Ilhaam Ahmadali, Sachin Bhikharie en Raoel Doekhie. Het repertoire bevat zowel oude als nieuwe Bollywood-nummers, evenals een aantal lokale composities.
Dit is de eerste DVD van Yaadgaar Orchestra die in eigen beheer is uitgegeven en waarop uitsluitend Surinaamse artiesten te zien en te horen zijn. Te zijner tijd zullen ook DVD’s van Yaadgaar Orchestra’s ‘Tribute to Kishore Kumar’ concert verkrijgbaar zijn, evenals van het ‘Salaam Namaste Concert’ van januari 2013.
 

error: Kopiëren mag niet!