Ascona verslaat meisjes Real Java in U-17 voetbalcompetitie

De U-17 meisjesvoetbalcompetitie van de SVB werd zondag voortgezet met twee partijen. Ascona versloeg Real Java met 5-3, na een 2-2 ruststand. Jeanine Alexander (2x), Genevieve Feliksdaal (2x) en Hadessa Brandon scoorden voor Ascona. Bij Real Java noteerde Santouscha Mijnals een hattrick (3x). Adjoema was met 6-1 te sterk voor Simeria. De ruststand was 3-0. Nancy Righters (4x) en Chantrelle Rozenblad (2x) scoorden voor  Adjoema, Arantxa Steinbach voor Simeria. Op zondag 5 mei staan er twee wedstrijden op programma. Om 09.30 uur komt Dosko uit tegen Ascona en om 10.45 uur Real Java tegen Adjoema.
De U-20 competitie zal op woensdag 8 mei voortgezet worden in het Franklin Essedstadion. Om 16.30 uur speelt Dosko tegen Simeria en om 17.30 uur Oema Soso tegen Merodia.
 

error: Kopiëren mag niet!