Veldbloem adviseert FTN zicht terug te trekken uit Lidbondentoernooi

Errol Veldbloem, voorzitter van de Wanica Sportorganisatie (WSO), adviseert semikampioen FTN zich terug te trekken uit het lopende Lidbondentoernooi. ‘Ik geef hen mee dit in overweging te nemen, ter voorkoming van verdere problemen in dit toernooi’, zegt Veldbloem aan Dagblad Suriname. De bestuurder zegt dat er interne problemen zijn met FTN en de vorige bond waar deze ploeg speelde, te weten Voetbalbond Paramaribo Centraal (VBPC). ‘Als de ploeg verder speelt, zullen de problemen maar groter worden.’
FTN moet zondag om 13.00 uur in het Eddy Blackmanstadion uitkomen tegen Eendracht in het beslissende driehoekstoernooi. De winnaar van deze wedstrijd plaatst zich samen met Jong Rambaan voor de volgende ronde in regio Midden. Het ligt nu aan FTN om het advies van Veldbloem op te volgen. Indien FTN zich daadwerkelijk terugtrekt, dan is Eendracht ook geplaatst voor de volgende ronde.
Jaswant Gajadien

error: Kopiëren mag niet!