Amar Deep houdt Wrokomangdey knock-out

In aanloop naar de voorbereiding van het volgend seizoen en in het kader van de viering van de Dag van de Arbeid, organiseert de sportclub Amar Deep een voetbal knock-out op 1 mei 2013.  De bedoeling is om fondsen te vergaren, maar ook om de dag sportend door te brengen met jeugdteams, senioren en veteranen. Amar Deep is aangesloten bij de Sportorganisatie Leidingen en Omgeving (Solo) waar het team nipt het semikampioenschap miste. Het team heeft ook jeugdafdelingen die meedoen in de SVB Jeugdcompetitie. De Amar Deep Wrokomangdey knock-out wordt gespeeld op het Dharm Sportveld aan de Bomaweg, dat nu een kunstgrasmat heeft. De wedstrijden beginnen om 10.00 uur. De club verkoopt op de dag ook eten en drinken. Jeugdteams, senioren en veteranen worden uitgenodigd voor deze sportdag.

error: Kopiëren mag niet!