Jong Rambaan, Eendracht en FTN spelen driehoekstoernooi BMD 1 en Flora naar volgende ronde

In het 8ste Lidbondentoernooi wordt er komende week een driehoekstoernooi gespeeld voor 2 plaatsen in de kruisfinales. In poule G van regio Midden zijn Jong Rambaan, Eendracht en FTN samen aan kop met elk 6 punten geëindigd. Naar doelsaldo wordt er niet gekeken. Een driehoekstoernooi moet de nummers 1 en 2 van deze poule bepalen. Jong Rambaan won haar laatste groepswedstrijd overtuigend van Pehchan met 7-1. Eendracht, die een gelijkspel nodig had tegen FTN, verloor met 1-0. In deze wedstrijd verprutste Eendracht een batterij aan kansen. Zelfs een penalty werd gemist door Zusma Doekoe. FTN was fysiek even sterk als Eendracht en behield de vroege voorsprong tot het laatste fluitsignaal. De speeldata van het driehoekstoernooi worden morgen bekendgemaakt.
In regio Midden zijn de ploegen van BMD 1 en SV Flora naar de volgende ronde doorgestroomd. Flora won zondag de topper van BMD 1 met 2-1. Desondanks gaan beide ploegen over. De Rest mag het volgende seizoen weer proberen.
Uit poule A van regio Oost gaan Deva Boys en Compleet over naar de volgende ronde. Zaterdag won Deva Boys met 2-0 van Zoelen, terwijl Compleet en Peto 1-1 gelijkspeelden. Deva Boys gaat over als poulewinnaar, Compleet als nummer 2. In poule C van regio Zuid is Real Cicero ook geplaatst voor de volgende ronde, na een 1-1 gelijkspel tegen All Star 2010. Samen met Paraguay speelt Real Cicero de volgende ronde. All Star 2010 gaat naar huis. Uit poule I van regio West gaan over naar de volgende ronde Flamingo en Nishaan. Op de laatste speeldag won Flamingo met 8-0 van Tuna en Nishaan versloeg helemaal in Nickerie Sidoredjo met 2-1.
 

error: Kopiëren mag niet!