Rotary werkt aan vorming jonge leden

Het jaarlijkse evenement Rotary Youth Leadership Award (Ryla) wordt deze keer anders georganiseerd dan gewoonlijk. In plaats van 1 dag is er een weekend hiervoor uitgetrokken op Plantage Republiek. ‘Aan 40 Rotarians tussen 12 en 18 jaar worden vandaag en morgen tools aangereikt om zich voor te bereiden op de toekomst: het leiderschap van morgen.’ Dit zegt de director Community Service, Guido Koorendijk. De drie Rotary-clubs in Suriname hebben gekozen voor een meerdaags programma, zodat er ook meer activiteiten met de jongeren gedaan kunnen worden. De externe trainers Reina Kolf, Arienne van der Hilst en een bekende sporter gaan motivatiesessies met de jongeren houden. Daarnaast is er nog ruimte voor sport, spel en een cook-out. Zondag wordt het weekend afgesloten om 13.00 uur.
 

error: Kopiëren mag niet!