Women and Girls in ICT Day:

ifDNA-voorzitter Jennifer Simons moedigt jonge meisjes aan te kiezen voor een carrière in de Informatie – en Communicatie Technologie (ICT). Simons zei dit gisteren bij de herdenking van de ‘Women and Girls in ICT Day’ in  het Telesur Multimedia Innovation Laboratory (TMIL). 25 april is door de Internationale Telecommunicatie Unie (ITU) uitgeroepen tot Women and Girls in ICT Day. In dat kader organiseert het ministerie van Transport, Communicatie en Toerisme namens Suriname, als een der lidlanden van de ITU, enkele activiteiten zoals workshops en een opendag. Gisteren hebben meisjes met een beperking kennis mogen maken met de activiteiten van TMIL. Als het gaat om meisjes in de ICT-sector staat Simons voor volle 100% achter ze. (Tekst: Widjai Ganesh/DBSfoto: Anil Ramkumar)

error: Kopiëren mag niet!