SJF warming-up judotoernooi 2013

De Surinaamse Judofederatie organiseert op zaterdag 27 en zondag 28 april het SJF Warming-up Judotoernooi. Deze wedstrijden hebben als doel de judoka’s warm te laten lopen voor de wedstrijden die dit jaar afgewerkt moeten worden. In het vooruitzicht zijn de Junioren en Senioren US Open Judokampioenschappen in de maanden mei en juli, de Nationale Kampioenschappen in mei, de Air France Open in oktober en de Srefidensi International in november. Verder zijn er ook de Pan-Amerikaanse kampioenschappen in juli voor de U-18 en U-21 en in november voor de U-13 en U-15. Ook de Consude Games staan in het vooruitzicht. Op dit laatste toernooi hadden de Surinaamse vechters Shannon Foen a Foe en Alwin Ten Jet Foei brons gewonnen.
Het SJF-toernooi is open voor alle judoka’s (junioren en senioren) in alle gewichtsklassen. Gevechten zullen zowel staand als op de grond worden geleverd. De wedstrijden zullen worden afgedraaid op het Indra Maju Complex en beginnen steeds om 10.00 uur. Op zaterdag vechten de judoka’s vanaf 15 jaar en ouder en op zondag vanaf 14 jaar en jonger. De inofficiële weging is steeds van 07.30 – 08.30 uur en de officiële weging van 08.30 – 09.30 uur.

error: Kopiëren mag niet!