Makandra wint eerste wedstrijd in slagbalcompetitie

2 MakandraOp zondag 21 april 2013 werd de 2de ronde van de competitie van de Paramaribo Slagbalbond voortgezet  op het Willebrod Axwijk Sportcentrum. Om 11.00 uur kwamen tegenover elkaar te staan Makandra en Combinatie. Makandra die nog geen enkele wedstrijd had gewonnen, was er bewust van dat zij een andere strategie moesten bedenken om te kunnen winnen van Combinatie, die op de 4e plaats staat. De ruststand was 60-53 in het voordeel van Makandra. In de 2e helft zagen wij een goed gemotiveerde  Makandra de wedstrijd winnen met 111-106.
De tweede wedstrijd tussen The Struggles en Pokigron ging niet door  vanwege interne problemen bij de SV Pokigron. De derde wedstrijd kon ook niet worden gespeeld, vanwege een sterfgeval bij de SV De Tropen. Zij zou uitkomen tegen Innovate.
De vierde wedstrijd op programma startte om twee uur. New Generation die aan top staat van de standenlijst,  kwam uit tegen de supersnelle dames van Interlove. De ruststand was 57-48 in het voordeel van New Generation. Interlove bleef zich inzetten om de winst te halen uit deze wedstrijd, maar de ervaren New Generation maakte gebruik van de tactieken om een andere draai te geven aan die wedstrijd en won met 110-99.
Voor zondag is de speellocatie het Bronsplein, vanwege activiteiten op het Axwijk Sportcentrum. Op het programma staan om 11.00 uur De Tropen – Interlove, 12.30 uur  The Struggles – Innovate en om 14.00 uur New Generation – Makandra.

error: Kopiëren mag niet!