Rukhmania sterk vertegenwoordigd in NK 2013

1 Rukhmania 4 1 Rukhmania 3 1 Rukhmania 2 1 Rukhmania 1 1 Rukhmania 7
De schaakvereniging Rukhmania is heel sterk vertegenwoordigd in het Nationaal Kampioenschap (NK) Schaken 2013. Nadat de laatste ronde van het kwalificatietoernooi werd afgerond, werd bekend dat deze v    ereniging officieel met 7 spelers zal meedoen met het NK. ‘In de finaleronde doen in totaal 14 schakers mee en Rukhmania claimt met trots 50% van het deelnemersveld. Dit is nogmaals het bewijs dat de vereniging topschakers aflevert die hun kracht ook in de Surinaamse schaaktop duidelijk merkbaar maken’, schrijft de vereniging op haar website.
De spelers die zich hebben geplaatst zijn 1. Amresh Hanoeman, 2.Calvin Tjong Tjin Joe (jeugdkampioen), 3. Fide Master Dewperkash Gajadin, 4. John Ramdat Tewarie, 5. Candidate Master Suradj 1 Rukhmania 6 1 Rukhmania 5Hanoeman, 6.Viresh Giasi en 7.Vishay Hardwarsing. Het NK start vrijdag aanstaande om 18:00 uur in het gebouw van de Vereniging van Medici aan de Picornistraat.

error: Kopiëren mag niet!