Gewapende rovers gaan ervandoor met kasregister SOL-shop

Drie gewapende criminelen, waaronder twee van Indiaanse komaf en een van Creoolse afkomst, sloegen gistermorgen rond drie uur in de ochtend de glazen wand van het SOL-servicestation op de kruising van de Van ‘t Idsingastraat en de Kwattaweg aan diggelen om toegang te hebben tot de shop. Hierna gristen zij het kasregister weg en maakten zich uit de voeten. De kassier die zich op dat moment in de shop bevond, is gewond geraakt in zijn gezicht. Hij is per eigen gelegenheid vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. De rovers stonden eerder al in de omgeving om zaken te observeren. Op gegeven moment zetten zij hun maskers op en gingen in dezelfde kleding tot de overval over. Hierdoor kon het slachtoffer de daders makkelijker herkennen.
Volgens politiewoordvoerder, inspecteur Dropatie Ramkhelawan, waren de criminelen gewapend met een jachtgeweer, een vuistvuurwapen en een koevoet.  Zij hebben een geldsbedrag van SRD 1000 buitgemaakt. Na hun snode daad zijn de daders weggerend in de richting van de Bloemendalweg. De criminelen zijn nog voortvluchtig.
 

error: Kopiëren mag niet!