Concubine wordt nog steeds bedreigd met de dood

Manodjkoemar R. wordt ervan verdacht in de periode gelegen tussen 19 december 2012 tot 21 januari 2013 zijn concubine met de dood te hebben bedreigd. Kantonrechter Albert Ramnewash hoorde het slachtoffer gisteren op de zitting. Zij verklaarde dat zij al twee jaar met elkaar samenwoonden. Er was vaak ruzie waarbij zij door haar concubaan werd mishandeld en bedreigd. Het slachtoffer had het vermoeden dat haar partner nog contact onderhield met zijn ex-vrouw. Het slachtoffer verklaarde dat dit een van de redenen was. Op 6 december werd het slachtoffer gebeld en bedreigd dat zij het terrein niet mocht betreden. Het slachtoffer deed geen aangifte, maar vroeg de politie om haar naar het adres te brengen om haar spullen op te halen.
Vanaf toen werd het leven van de vrouw een hel. Zij werd dagelijks bedreigd door haar partner. De bedreigingen waren onder andere dat hij eerst de vrouw zou vermoorden en daarna de hand aan zichzelf zou slaan. De verdachte werd op 24 januari 2013 aangehouden, maar werd naderhand in vrijheid gesteld. Op de zitting was de verdachte niet aanwezig. Op de vraag van de vervolgingsambtenaar gaf de vrouw aan dat zij nog steeds bedreigd wordt. De magistraat stelde de verdere behandeling uit naar 28 mei. Op die dag wordt het strafvoorstel gepresenteerd.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!