11 beeldschone vrouwen strijden om miss

elf schoonhedenHet zijn uiteindelijk elf beauty’s geworden die zullen meedoen aan miss Tropical Beauties Suriname 2013. De schoonheden werden afgelopen vrijdag in de Edge Bar in Torarica gepresenteerd aan het publiek. De aanwezigen genoten er zichtbaar van.
De eerste die het podium besteeg was Kyran Rampersad. Een jonge dame van 19 jaar die bouwkunde studeert aan de Anton de Kom Universiteit van Suriname. In een vlotte babbel vroeg ze alle Surinamers om elkaar te helpen. De 21-jarige Chanelka Banel kwam daarna aangelopen. Voor de rest van de avond was het een komen en gaan van dames waarvan de ene prachtiger was dan de andere.
Er zijn enkele bijzonderheden te bespeuren. Je hebt twee beauty’s die dezelfde voornaam hebben. Farahnaz Tjin A Koeng en Farahnaz Kertodikromo. Dat wordt spannend. Maar spannender wordt het wanneer je erachter komt dat de twee zusters Van Klaveren meedoen. Janet (21) en Janice (23) van Klaveren will rock the floor. Kijk en oordeel zelf of het in die familie is gegaan van “mooi, mooier, mooist” of omgekeerd.
De show vindt plaats op 29 juni dit jaar. De mooiste van allemaal reist in augustus af naar Belarus om Suriname te vertegenwoordigen tijdens de Miss Supranational 2013.

error: Kopiëren mag niet!