SCV 2012 een punt verwijderd van finaleplaats

In de Tweedeklasse van de LSO zijn 5 van de 6 finalisten al bekend. De race om de laatste finaleplek gaat tussen SCV 2012 en Jai Hanuman. Op dit moment heeft SCV 2012 een 3 punten voorsprong op Jai Hanuman. Beide ploegen moeten nog een wedstrijd spelen en wel op donderdag 25 april. Jai Hanuman speelt eerst tegen The Red Rose, nummer 2 op de ranglijst die zelf ook strijd moet leveren om een bonuspunt in de finaleronde. SCV 2012 speelt tegen de reeds uitgeschakelde Jong Jivan Jotie 2012. SCV heeft aan een gelijkspel voldoende om de finaleronde te bereiken. Afgelopen donderdag won SCV 2012 met 3-0 van Jai Jawan door doelpunten van Dwight Boldewijn, Amrish Mangrey en Premanand Naigi. KD 2011 verloor met 2-1 van Real Frederikshoop. KD nam na een kwartier spelen een voorsprong middels een goal van Jerzy Wildeboer. Voor rust maakte Real Frederikshoop gelijk via Rafael Person. Met nog 10 minuten te spelen kregen twee spelers van KD 2011 hun tweede gele kaart, te weten Nevil Norah en Lucien Hidalgo. Real Frederikshoop kreeg de ruimte om te voetballen en scoorde in de 88ste minuut het winnend doelpunt via de speler Sanjaykoemar Khoen Khoen.