SV Notch stopt bekersucces van Jong Rambaan

3 NotchHet bekersucces van Jong Rambaan, de kampioen van de Lelydorp Sportbond (LSB), is ten einde. In de derde ronde kon ze geen vuist maken tegen de nummer 2 van de SVB Hoofdklasse, SV Notch. Na een 2-0 ruststand won Notch met 4-1. Orfeo Anautan (2x), Ithon Harderwijk en Arsinio Poina scoorden voor Notch. Ritesh Naigi redde de eer voor Jong Rambaan. In de eerste ronde won Jong Rambaan van Inter Rica na het nemen van penalty’s, in de tweede ronde won ze van KD met 2-0.
De SV Flora heeft wel de kwartfinale bereikt van het bekertoernooi. De semikampioen van de NGVB won met 1-0 van Caravan en speelt in de kwartfinale tegen de winnaar van de partij Excelsior – Boskamp. Flora schakelde in de eerste ronde De Ster uit, terwijl daarna Botopasie naar huis werd gestuurd.

Op dinsdag 16 april worden de laatste wedstrijden gespeeld:

Inter M.T. Robinhood Di.16 april 19.00u Dr.Ir.F.Essed
Excelsior Boskamp Di.16 april 21.00u Dr.Ir.F.Essed
 Het schema voor de kwartfinale:

Notch Transvaal
Flora Excelsior / Boskamp
Takdier Boys Leo Victor
WBC Inter MT / Robinhood

Deze wedstrijden worden tussen 02 en 05 mei 2013 gespeeld.

error: Kopiëren mag niet!