Feyenoord met 2 bonuspunten naar finaleronde Tweedeklasse LSB

De finaleronde van de Tweedeklasse van de Lelydorp Sportbond (LSB) vangt zondag aan. De 4 ploegen die hieraan zullen deelnemen zijn al bekend. Feyenoord uit Rijsdijk gaat de finale in met 2 bonuspunten. De nummer 2 is nog niet bekend. Deze moet komen uit de ploegen van Jong De Ster of Bangun Muda. De laatste finalist is Jai Gandhi, die op de laatste speeldag de finaleronde veilig stelde met een winst op Jong De Ster. Bangun Muda moet vrijdagavond nog een wedstrijd spelen en wel tegen Utrecht. Wint ze, dan is deze ploeg de nummer 2 en pakt ze het ene bonuspunt. Verliest Bangun Muda, dan gaat het bonuspunt naar Jong De Ster. Speelt Bangun Muda gelijk, dan speelt ze zondag een beslissingswedstrijd tegen Jong De Ster voor de tweede plaats.
Feyenoord speelde haar laatste wedstrijd tegen Tuinstad en won met 3-2. De ruststand was 1-0. Otniel Daniel en Regillio Swedo brachten Feyenoord op een 2-0 voorsprong, maar Winston Gomes maakte met 2 doelpunten binnen 2 minuten gelijk voor Tuinstad. In de 82ste minuut pakte Feyenoord alsnog de overwinning door een goal van Rayen Piemoe. Jai Gandhi walste met 4-2 over Jong De Ster, na een 4-1 voorsprong bij rust. Ryan Koendjbiharie, Baal Krishnasing (2x) en Wishal Mattao scoorden voor Jai Gandhi, Maradona Tjon A Jong (2x) voor Jong De Ster. Ras’75 en Utrecht speelden 1-1 gelijk. Milito Alinky scoorde voor Utrecht, Dweight Warso voor Ras’75.
In de U-15 klasse wonnen de koplopers Jong Rambaan en Rodan hun wedstrijden. Jong Rambaan blikte Real Java in met 10-1, na een 5-1 ruststand. Miliano Banai, Diono Kartowidjojo (3x), Jayant Rambharos (3x), Shaniel Soerdien (2x) en een autogoal van Maidini Soerokarso zorgden voor de productie van Jong Rambaan. Bij Real Java redde Nabojen Moera-awalie de eer. Rodan versloeg Parana met 2-1, na bij rust achter gestaan te hebben met 0-1. Xaviero Sariman opende de score voor Parana, Rodan maakte dit ongedaan door treffers van Gio Ajaiso (2x). Zowel Jong Rambaan als Rodan heeft elk 13 punten na 6 partijen. Zondag spelen deze ploegen tegen elkaar.
In de U-20 klasse won Real Java met 2-1 van nummer 2 Matta. De ruststand was 1-0. Rodney Blinker en Sergio Wongsoikromo scoorden voor Real Java, Jardel Mungroop voor Matta. In deze klasse leidt Parana met 23 punten, Matta volgt met 17 punten.