Brunswijk wordt president in 2015

Frontfoto‘Vote for me man. I’m gone be your next president.’ Dit hoorde een duizendkoppig publiek afgelopen zaterdag in het Andre Kamperveenstadion van Ronnie Brunswijk, showpromotor en leider van de A-Combinatie. Luid gewoel en bejubeling vielen Brunswijk ten deel. Hij stond op het podium waar niet lang daarna Rick Ross zou optreden.
Brunswijk gaf ook heel beknopt aan hoe zijn verkiezingsprogramma eruit zal zien. ‘Als je een US$ 100 nodig hebt, bel Brunswijk, Als je een huis nodig hebt, bel Brunswijk. Ik wil alle arme mensen rijk maken.’ Om dat te demonstreren, pakte hij een stapeltje US$ 100 en maakte drie vrouwen blij.
De AC-leider kreeg later bijval van Rick Ross. De rapper vroeg het publiek om Brunswijk volledig te ondersteunen. En weer glunderde hij. Toen Rick Ross ‘All I do is win’ inzette, kon de avond van Bigi Bravo niet meer stuk.

error: Kopiëren mag niet!