Suriname ziet Rick Ross eindelijk

Eindelijk heeft Rick Ross acte de presence gegeven aan de beloofde persconferentie in de Ballroom van Torarica. Journalisten wachten sinds 09.00 uur op hem, maar konden pas rond 13.00 uur hem ontmoeten. Vanwege een vertraagde vlucht, sliep Ross in de ochtenduren nog door. Hij heeft beloofd niet aan satanisme te doen. Slecht 1 lied van hem was een beetje vernederend voor vrouwen zegt hij. Intussen loert Sasur de organisatie Romeo Bravo Promotion. Als ze een lied uit het repertoire van Sasur opvoeren, moeten ze auteursrechten betalen. De Rick Ross show is vanavond in het Andre Kamperveenstadion. De organisatie verwacht ruim 10.000 bezoekers.

Rick Ross bij aankomst op Zanderij vanmorgen om 04.00 uur
Rick Ross bij aankomst op Zanderij vanmorgen om 04.00 uur

error: Kopiëren mag niet!