Nasleep kwestie Hasnoe-Nibar

In de editie van de krant van 17 februari 2012 is een bericht opgenomen, met als kopstuk “Moeten we haar rijk maken?” In dit artikel zijn pandit Sieuw Ghisaidoobe en Reita Hasnoe geciteerd. Als reactie op dit bericht is daags daarna een krantenartikel verschenen met het kopstuk: “Twee aanhoudingen in slepende Nibar-zaak”. Dagblad Suriname heeft de inverzekeringstelling van Reita Hasnoe en pandit Sieuw Ghisaidoobe geverifieerd met inspecteur Dropati Ramkhelawan van de politievoorlichtingsdienst.
Radhana Nibar – Mirchi heeft tegenover Dagblad Suriname verklaard dat de invrijheidstelling van voornoemde personen heeft plaatsgevonden, “nadat het bedrag, ruim SRD 17.500 is teruggestort”.
Dagblad Suriname stelt zich op het standpunt dat in dit artikel de aangever is geciteerd. De conclusie met betrekking tot de invrijheidstelling van Hasnoe en Ghisaidoobe is geen brouwsel van de krant. De redactie van Dagblad Suriname distantieert zich derhalve van deze gewraakte passage.

error: Kopiëren mag niet!