Twee mannen beroofd van geld en goud

Twee mannen werden tegen hun wil meegenomen van de Honkbalsstraat en later weer achtergelaten aan de Waterland te Domburg nadat zij beroofd waren. Uit verklaringen van de twee slachtoffers blijkt dat zij van SRD 28.000 en 150 gram ruw goud zijn beroofd. Een van de slachtoffers liep een behoorlijke kapverwonding aan zijn linkerschouder op, terwijl de andere slagen moest incasseren op het hoofd. De slachtoffers hebben op de een of andere manier de politie van Domburg kunnen bereiken.
De politie vervoerde beide slachtoffers naar de RGD-poli van Domburg en van daaruit zijn de slachtoffers met de ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. De daders zaten in een grijsgelakte Toyota Mark II, waarvan slechts de letters WP bekend zijn. Uit verklaring van de slachtoffers blijkt dat zij in de woonomgeving van de jongere broer van de korpschef zijn mishandeld, gekapt en gedumpt. De politie van Livorno heeft deze zaak overgedragen aan Recherche Geyersvlijt. De daders zijn tot nu toe voortvluchtig.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!