Flamingo semikampioen Lelydorp Sportbond

In de finaleronde van de Eersteklasse van de Lelydorp Sportbond (LSB) heeft het een haartje gescheeld of had Flamingo het semikampioenschap verspeeld. In haar laatste finaleronde wedstrijd stond ze met 2-0 voor tegen Real Java na een kwartier spelen, maar voor rust gaf ze dit uit handen (2-2). Had Real Java in de tweede helft nog een keer gescoord, dan waren zij semikampioen geworden. Echter hield promovendus Flamingo stand en stelde Lidbondenvoetbal veilig. Moreno Vyent bracht Flamingo reeds na 2 minuten op een 1-0 voorsprong, doelman Otmar Durfort verdubbelde in de 14de minuut de stand naar 2-0 uit een penalty. Real Java gaf niet op en voor rust kwam ze op 2-2. Dean Doelslamet (31) en Rali Dipokromo (41) trokken de stand gelijk. In de tweede helft werd er niet meer gescoord. Kampioen Jong Rambaan won met 5-1 van SCA door goals van Carlos Loswijk (2x), Ritesh Naigi (2x) en Raoul Moera Awalie. Lorenzo Overman redde de eer voor SCA. Jong Rambaan eindigt de finaleronde met 11 punten, Flamingo met 4 punten en SCA en Real Java met elk 2 punten. De topscorers zijn geworden Carlos Loswijk en Ritesh Naigi van Jong Rambaan met elk 16 doelpunten.
In de Tweedeklasse won Ras’75 met 5-3 van Bangun Muda. Bij rust stond Bangun Muda voor met 0-3 door goals van Romario Soengkono (3x). In de tweede helft kwam Ras’75 echter goed terug en scoorde 5 keer middels Hans Fernand (2x), Ray Warso (2x) en Remie Wonodrono. Jai Gandhi won met 1-0 van Tuinstad door een doelpunt van Ryan Koendjbiharie. Deze wedstrijd werd na 38 minuten spelen afgebroken, omdat Tuinstad op dat moment maar met 7 spelers op het veld stond. Ze begon met 8, maar een speler viel geblesseerd uit.
In de U-20 klasse speelde Matta 1-1 gelijk tegen Parana. Jordy Pinas scoorde voor Parana, Charlton Tamijarime voor Matta. Seaboys versloeg Jong De Ster met 4-1 door goals van Enrique Welles, Avinash Partapsing en Donnegi Simba (2x). Voor Jong De Ster scoorde Audino-Sean Toredjo. Parana won na een 3-3 ruststand met 5-3 van Rodan. In de eerste helft nam Rodan 3 keer een voorsprong via Joey Singosari (2x) en Ulrich Ajadeen, maar steeds maakte Parana gelijk via Shawn Stolk (2x) en Rivelio Uralima. In de tweede helft scoorde Parana nog 2 keer middels de spelers Gaivin Sandjon en Saverio Linga.
Bij de U-15 jongens won Jong Rambaan met 2-1 van Parana door goals van Diono Kartowidjojo en Milliano Banai. Voor Parana maakte Allesandro Kana het doelpunt. Rodan boekte een 1-0 overwinning op Real Java door een goal van Gio Ajaiso.
De competitie bij de LSB wordt op vrijdag 5 april hervat met twee Tweedeklasse partijen in het Emiel Brielstadion. Om 18.30 uur speelt Ras’75 tegen Utrecht en om 20.30 uur Jai Gandhi tegen Jong De Ster.