Werner heeft zijn levensbaan op perfecte manier afgerond

Werner heeft zijn levensbaan op perfecte manier afgerondOp gepaste wijze is gisteren afscheid genomen van media-icoon, Radio 10-directeur, voorzitter van de Vereniging van Radio en Televisiebedrijven in Suriname (VRTS) en penningmeester van de Suripop-organisatie Werner Duttenhofer. Op het Radio 10 – emplacement hebben zijn gezin, mediavrienden, showbizz-vrienden, politiek Suriname, familie en vrienden uit het buitenland en zovele anderen afscheid genomen van deze grote Surinamer. De uitvaartdienst werd geleid door dominee tevens DOE-parlementariër en voorzitter Carl Breeveld. Werner Duttenhofer heeft heel veel betekend voor muziek en radio Suriname. Jules Fullington, Humphrey & Friends, Naomi Sastra, Kenny B en Sharon Sastro brachten dan ook ode aan hem. Kenny B las ook uit een brief welke hij onlangs geschreven had aan Werner Duttenhofer, waarin hij aangaf hoeveel waardering en respect hij voor hem had. Kenny B deed gisteren dan ook een oproep dat wij onze idolen beter gaan waarderen.
Familievriend Henk van Vliet zei gisteren dat Werner Duttenhofer zijn levensbaan op een perfecte manier afgerond heeft. Volgens Van Vliet was Werner een bindmiddel. Als voorbeeld noemde Van Vliet het team van Radio 10, VRTS en de Suripop-organisatie. Daarnaast wist Werner Duttenhofer ook de eenheid te smeden van dit Surinaams volk. Van Vliet bedankte Werner ook voor zijn bijdrage aan Suripop. Zijn idee en dat van enkele anderen is heden ten dagen uitgegroeid tot een nationale trots. ‘Als we honderd managers hadden als Werner Duttenhofer zou het zeker goed gaan met het land’, zei Henk van Vliet. ‘Alles wat hij als doel stelde, heeft hij kunnen realiseren.’
Broer August Duttenhofer zei dat zijn jongere broer Werner in het harnas is gestorven. Ofschoon zijn lichaam oud werd, bleef zijn geest jong en gedreven. Op de avond van zijn overlijden was hij op weg naar een van zijn sociale verplichtingen.’ Volgens broer August was Werner een echte duizendpoot.
Na de uitvaartdienst is Werner Duttenhofer in besloten familiekring gecremeerd in het crematorium aan de Dr. Sophie Redmondstraat.
Widjai Ganesh

error: Kopiëren mag niet!