Slachtoffers zware aanrijding Nickerie vervoerd naar Paramaribo

De situatie van de twee overlevenden van het zwaar verkeersongeval in het district Nickerie zondagochtend is niet stabiel. Dinsdag zijn beide slachtoffers vervoerd naar Paramaribo. Bij dit ongeval, waarbij een bestelbus bestuurd door S.T. over de kop sloeg, overleed de 28-jarige Neeraj Shewdat ter plekke. De bestuurder en het broertje van de overledene, Karan Shewdat, waren in kritieke toestand opgenomen in het Lachmipersad Mungra Streekziekenhuis Nickerie. Bij dit ongeval slingerden alle drie personen uit het voertuig.
Het eerste slachtoffer, de bestuurder, is dinsdag rond 13.00 uur met een ambulance vervoerd van Nickerie naar Paramaribo. Rond 15.00 uur zou Karan ook met de ambulance naar Paramaribo gaan, maar onderweg (bij winkel Alu) kreeg de ambulance pech en kon niet verder. Hij werd terug vervoerd naar het ziekenhuis. Nadat een vliegtuig van Blue Wings was gecharterd, is het slachtoffer rond 17.30 uur alsnog overgebracht naar een ziekenhuis in Paramaribo.
Het ongeval zondagochtend vond plaats in de omgeving van de Waterloosluis, niet ver van Nieuw Nickerie. Neeraj Shewdat is de negende verkeersdode voor dit jaar.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!