Green Hearts start met inzamelen geld voor nationaal slavernij monument

De Green Hearts Foundation International heeft besloten om de eerste dag van de Surinaamse United Business Fair (vrijdag 22 maart 2013) samen te laten vallen met de start van haar donatiecampagne, ten behoeve van de financiering van het Nationaal Monument in verband met de herdenking van 150 jaar afschaffing van de slavernij in Suriname. Deze donatiecampagne voert zij ten behoeve van de Stichting Nationaal Monument Slavernijverleden die al heel veel werk verricht heeft, maar vanwege ontoereikendheid van financiële middelen niet verder kon.
De Green Hearts Foundation International heeft via haar internationaal netwerk voor deze bijzondere donatiecampagne een partner gevonden in het bedrijf “Valaurum Inc” dat in Californië in de Verenigde Staten van Noord-Amerika gevestigd is en geleid wordt door Dr. Adam Trexler (Ph.D.). Dit bedrijf heeft een heel speciale technologie ontwikkeld die het mogelijk maakt om met uiterst zuivere precisie onder meer vliesdunne plaatjes te vervaardigen met heel kleine hoeveelheden puur goud (24 karaat) en deze ook nog te kunnen bedrukken. Deze bijzondere plaatjes worden “Aurums” genoemd; een naam dat ook door het bedrijf geregistreerd is.
De Green Hearts Foundation International vindt het ook een eer om de eerste klant van “Valaurum Inc” te mogen zijn, en om dit hoogstaand technologisch product op de United Business Fair aan zowel de zakenwereld, alsook het breder publiek te mogen presenteren.
De Green Hearts Foundation International heeft besloten om haar donatiecampagne niet slechts te beperken tot het grondgebied van ons land, maar ook buiten onze landsgrenzen plaats te doen vinden w.o. ook Nederland. Zij is daarom zeer verheugd dat zij de Voorziter van het Landelijk Platform Slavernijverleden, Drs. Barryl Biekman, bereid gevonden heeft om de coordinatie van deze bijzondere donatiecampagne in Nederland, samen met een Team van enthousiaste Surinamers in Diaspora, op zich te nemen.
De Green Hearts Foundation International zal alle bezoekers van de United Business Fair die bereid zijn om middels een donatie dit goede doel te ondersteunen, op haar stand bij de beurs ontvangen en registeren. Bij een donatie van SRD 50 of U$ 15 of € 15 zal elke donateur als blijk van waardering voor zijn of haar ondersteuning deze bijzondere en speciale “Aurum” mogen ontvangen.

error: Kopiëren mag niet!