“Politieterreur”: Gebroeders Stolk getraumatiseerd

1 Politieterreur (1) 1 Politieterreur (2) 1 Politieterreur (3) 1 Politieterreur (4) 1 Politieterreur (5) 1 Politieterreur (6)
Frontfoto 1 Frontfoto 2
De broers Burgel en Bjorn Stolk, die beperkt zijn vanwege een ongeval, zijn nog steeds getraumatiseerd door de marteling die ze hebben gekregen in bar dancing Emergency, de zaak van hun vader Winston Stolk. Speciale eenheden van de politie deden op zaterdag 2 maart een inval in de zaak, omdat ze tips hadden gekregen van mensenhandel en prostitutie die daar plaats zouden vinden. Eenmaal de politiemannen de zaak binnenvielen, werden de ongewapende broers Burgel en Bjorn hardhandig aangepakt, terwijl ze zich niet verzetten tegen de politie. De mishandeling van de Stolks zijn vastgelegd op de veiligheidscamera’s van de bar dancing. Vader Stolk heeft intussen al een zaak aanhangig gemaakt bij de afdeling OPZ van het KPS. De gebroeders Stolk hebben sinds 2005 een beperking, nadat ze betrokken waren bij een aanrijding in de VS waar ze studeerden. Door het politieoptreden heeft onder andere Bjorn Stolk zware lichamelijke letsels opgelopen. Aan zijn hoofd, schouder, rug en nek zijn de rode en blauwe plekken duidelijk te zien.
 
 
 

error: Kopiëren mag niet!