Politie Houttuin houdt 7 verdachten aan

In de avond van maandag op dinsdag werd er een algemeen bericht gelanceerd door de politie dat 6 Brazilianen een gewapende roofoverval hadden gepleegd in het district Brokopondo. De surveillancedienst van bureau Houttuin signaleerde een voertuig (Toyota Prado) waarin zes Brazilianen en een Hindoestaanse man zaten. De politie heeft het voertuig gesommeerd om te stoppen. Zij kreeg het vermoeden dat deze personen betrokken waren bij de beroving. Er werd toen assistentie gevraagd en die kwam van de politie te Domburg en de surveillancedienst van Wanica. De gezamenlijke eenheden hebben het zevental aangehouden en overgedragen aan de politie van Geyersvlijt. Het voertuig met de 7 inzittenden werd ter hoogte van Highway Warenhuis klemgereden. De politie heeft toen een onderzoek ingesteld. Echter zijn er geen verboden spullen onderschept. Het vermoeden bestaat dat deze mannen een beroving hebben gepleegd waarbij zij ruw goud zouden hebben buit gemaakt. Dit moet echter nog uit het onderzoek blijken.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!