Zwaar verkeersongeval op Highway

1 Zwaar verkeersongeval op HighwayAan de Martin Luther Kingweg, dichtbij Texaco Latour, heeft zich gistermiddag rond 12.00 uur een zwaar verkeersongeval voorgedaan. Een Toyota Ist, die vermoedelijk met een heel hoge snelheid richting Paranam reed, verloor de controle over het stuur. Hij sloeg een paal op de middenberm en vloog over de vangrail. Hij kwam enkele tientallen meters verder neer in een trens van de tegenovergestelde rijrichting (richting stad). De wagen sloeg over de kop en kwam heel hard neer in de goot, waarbij de bestuurder en een vrouwelijke mede-inzittende bekneld raakten. Een 7-jarige jongen zat op de achterbank. De brandweer moest eraan te pas komen om hen te bevrijden. Per ontboden ambulance werden de onder zwarte modder bedolven en zwaar gewonde slachtoffers vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. De Ist heeft zware materiële schade opgelopen.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!