Epilepsiepatiënt overleden in goot

De politie van bureau Santo Boma kreeg eergisteravond een melding binnen dat een vrouw bewusteloos was aangetroffen langs de weg te Leiding 16a. Ter plaatse aangekomen, trof de politie het levenloze lichaam van een vrouw aan, die half in een goot langs de weg lag. Het betrof in deze het ontzielde lichaam van de 27-jarige vrouw genaamd Sharmila Pirthipal. Onderzoek heeft naar voren gebracht dat zij aan epilepsie leed. Zij heeft waarschijnlijk een epilepsieaanval gekregen en is in de goot terechtgekomen en vervolgens gestikt. De ingeschakelde arts stelde officieel de dood vast. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het lijk ter begrafenis afgestaan aan de familie. Sharmila Pirthipal woonde te Leiding 16a en haar lichaam is dichtbij haar woonadres aangetroffen.
 

error: Kopiëren mag niet!