Michel Nathoe nieuwe voorzitter Meerzorg Sportbond

Michel Nathoe nieuwe voorzitter Meerzorg SportbondMet 20 stemmen voor en 5 tegen is Michel Nathoe dinsdagavond gekozen tot de nieuwe voorzitter van de Meerzorg Sportbond. ‘Ik had een overwinning voorspeld, maar dat het zo’n grote zou worden, had ik niet verwacht’, zegt Nathoe, die een internationaal gecertificeerde worstelscheidsrechter is. Volgens Nathoe was de noodkreet vanuit de leden voor een nieuw bestuur heel hoog.
Nathoe vindt aftredend voorzitter Wilgo Olijfveld heel sportief. ‘Voor de verkiezingen hadden we al de handen geschud en elkaar beloofd ongeacht het resultaat elkaar te zullen ondersteunen voor de ontwikkeling van het voetbal bij de MSB. Na de verkiezingen heeft hij me gefeliciteerd. Ik heb hem daarbij ook gevraagd de bond te blijven ondersteunen’, zegt Nathoe.
Het bestuur Nathoe gaat een dag na de verkiezingswinst al aan de slag. Gisteren is het nieuwe bestuur geweest naar het Meerzorgstadion om zich te oriënteren. ‘Één van de eerste zaken die we zullen realiseren, is het betegelen van de weg die naar het stadion leidt. De ingang verandert bij regen in een modderpoel. Dat is niet zo aantrekkelijk voor de bezoeker. Ook het speelveld, tribune en omrastering zullen binnenkort aangepakt worden’, zegt Nathoe.
In het bestuur Nathoe hebben verder zitting Steak Mangoen, Giovanni Ritfeld, Clyde van Holt, Ashwin Totasingh, Clay Oesmanadi, Edo Sewnarain, Rishi Mathoera en Hans Alidikromo. Hoogstwaarschijnlijk vindt vandaag de taakverdeling binnen het bestuur plaats.
Jaswant Gajadien

error: Kopiëren mag niet!