EBS onderzoekt regelmatige stroomstoringen Sophia’s Lust en omgeving

De Energiebedrijven Suriname (EBS) besteedt extra aandacht aan het onderzoeken van de oorzaak van de frequente stroomonderbrekingen te Sophia’s Lust en omgeving. Vrijdag 1 februari is daarom meteen actie ondernomen met het gevolg dat buurten in deze omgeving voor enkele uren zonder stroom zaten. De controle startte na herhaalde klachten uit de gemeenschap over steeds terugkomende stroomstoringen. Uit de acties die vrijdag zijn ondernomen, zijn de netcomponenten waar enige twijfel over ontstond, meteen vervangen. Er zijn op verschillende locaties in het net meetinstrumenten geplaatst om eventuele ongeregeldheden te monitoren. EBS denkt binnen een week een beter beeld te hebben van de herhaaldelijke stroomstoringen in dit voedingsgebied. Het energiebedrijf biedt zijn verontschuldiging aan en stelt alles in het werk om dit ongemak binnen korte tijd volledig op te lossen.
De gebieden die op het betreffende voedingsgebied zijn aangesloten zijn het gedeelte van de Hendrikstraat tussen de Burnetstraat en de Idoeweg, Rosanlaan, Badroeweg, Sheombarlaan, Shripatweg, Cuanteloupestraat, Derde Rijweg, Sophia’s Lustweg, Abdoelweg, Big Jonesweg, Gadradj Gosainweg, Debipersadweg, Mysoreweg, Pianostraat, Vioolstraat, Patnaweg en de Cellosstraat. Eveneens behoren tot het betreffende gebied de Laknauweg, Trombonestraat, Kalicharanweg, Matauliweg, Verl. Ashwinweg, Doebestraat, Agraweg, Evitastraat, San Martinstraat, Titostraat, Cocoiacoweg, Alledestraat en de Geerlingsstraat. Het gaat ook om Harnam Project, Ramsaroepsinglaan, Reginalaan, Cairolaan, Leolaan, Indiralaan, Doloresstraat, Pauluslaan, Cupido Project, Morenastraat en alle zijwegen die voorkomen in deze gebieden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: