zo: RAYMANN is weer terug

1P1902VD_2_ZORAYMANTot en met 19 mei 2013 is de late night show van Jörgen Raymann weer wekelijks te zien bij de NTR. Het wordt het 24e seizoen. Natuurlijk is Tante Es, de grande dame van zo:RAYMANN, weer van de partij. In de eerste uitzending op zondag 17 februari ontvangt zij tv-persoonlijkheid Jan Kooijman. In de afleveringen erna zijn onder anderen Henny Vrienten, Carry Tefsen, Jetta Klijnsma en Tyrone Spong bij haar te gast.
Dit seizoen heeft de show een nieuw programma-onderdeel: Ken je ABC met Edsel. Deze quiz staat in het teken van de Nederlandse Antillen. De Antillen, waaronder de ABC-eilanden (Aruba, Bonaire, Curaçao) horen bij het Koninkrijk der Nederlanden, maar hoe is het gesteld met de kennis over de eilanden? Edsel test het bij mensen in de zaal.
In de rubriek Daar Bij Die Molen ontvangt Jörgen Raymann beleidsbepalers en opiniemakers, die worden onderworpen aan een aantal vragen. In de eerste aflevering is het de beurt aan oud-politicus en communicatieadviseur Jack de Vries.
Quintis Ristie reist weer door de geschiedenis in Quintis’ Teletijdmachine. Hij bezoekt en onderzoekt iedere week een plaats, persoon of gebeurtenis die een belangrijke rol heeft gespeeld in de geschiedenis van Nederland. Omdat Yoko Ono op 18 februari 80 jaar wordt, verdiept hij zich in deze aflevering in de ‘Bed-in’ van John Lennon en Yoko Ono in Amsterdam.
Verder geeft Jörgen Raymann weer wekelijks voorproefjes van een theaterproductie, concert, festival of dansvoorstelling in RAYMANNs Agenda. De Pappies bespreken iedere week op hun eigen manier de actualiteit. En rappers, cabaretiers, columnisten, dichters en anderen geven hun visie op het Nederland van 2013 in De Identiteit van Nederland.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: