Kenneth Themen: ‘Kwatta Sportbond heeft niemand voorgedragen’

4 Kenneth ThemenDe Kwatta Sportbond (KSB) heeft niemand voorgedragen om te staan op de lijst onder leiding van Lesley Winter, die mee zal doen met de bestuursverkiezingen van de SVB. Dagblad Suriname publiceerde in zijn editie van gisteren de complete lijst Winter. Naast de kandidaat-voorzitter staan verder op de lijst Chas Warning, Robby Poetisie, Delano Landvreugd, Soeparmin Djojobesarie, Faisel Abdoelgafoer en John Nasibdar. Laatstgenoemde is door de KSB voorgedragen, vernam Dagblad Suriname. ‘Ik distantieer me van dit bericht. Ik sta er niet achter’, zegt Kenneth Themen, voorzitter van de Kwatta Sportbond. Op de vraag of zijn bond Nasibdar heeft voorgedragen, zegt hij: ‘De KSB heeft niemand voorgedragen.’
Themen zegt dat men nooit een kandidatenlijst 3 maanden voor de verkiezingen bekendmaakt. ‘Je kan nooit een bestuur formeren 3 maanden voor de verkiezingen. Dat gebeurt nergens in de wereld’, zegt hij.
In tegenstelling tot Themen, staat WSO-voorzitter Errol Veldbloem wel achter het bericht. ‘Faisel Abdoelgafoer is door de WSO naar voren geschoven om op de lijst van Winter te staan. We gaan voor verjonging en Abdoelgafoer is een veelbelovende jongeman met enorme potentie’, zegt Veldbloem.
Jaswant Gajadien

error: Kopiëren mag niet!